Woninginbraak in Lavendelstraat, Apeldoorn

7 maanden geleden gepubliceerd

Een woninginbraak vond plaats op donderdag 10 augustus aan de Lavendelstraat in Apeldoorn. Bij deze inbraak waren drie mannen betrokken.

Omschrijving van het incident

Terwijl de bewoners op vakantie waren, braken de drie mannen in in de woning en richtten een flinke ravage aan. Ze verlieten de woning via de achterdeur met gestolen spullen waaronder een kluis. Bij het verlaten van de tuin namen ze ook een elektrische damesfiets mee.

Kenmerken van de gestolen fiets

De gestolen fiets is van het merk Brinckers, type Barcelona F7. De fiets is zwart/blauw van kleur met bruine handvatten en een bruin zadel.

Oproep tot tips

De mannen waren goed ingepakt. Echter, als je één van hen herkent, bijvoorbeeld aan hun kleding en/of houding, of informatie hebt over deze inbraak, wordt je opgeroepen om dit te melden. Als je na 10 augustus een elektrische fiets hebt gezien die voldoet aan de beschrijving en wellicht te koop werd aangeboden, wordt je ook gevraagd om dit te melden.

Er zijn ook afbeeldingen en een video beschikbaar om te helpen bij de identificatie van de daders.

Contact

Als je een tip hebt over deze zaak, wordt je aangemoedigd om dit door te geven. Je kunt dit doen door het invullen van een tipformulier of door te bellen naar de gratis tiplijn. Als je liever anoniem blijft, kun je ook je informatie doorgeven via Meld Misdaad Anoniem.