Verdachte aangehouden na dodelijk steekincident in Beekbergen

16 dagen geleden gepubliceerd

Een conflict in een vakantiehuisje aan de Kaapbergweg in Beekbergen heeft geleid tot een dodelijk steekincident. Het incident vond plaats in de nacht van zondag op maandag rond 02.00 uur.

Details van het incident

Bij het incident raakten meerdere mensen gewond. Een 32-jarige man uit Beekbergen, die ernstige verwondingen opliep, is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hij is in de loop van maandagmiddag overleden. Een 21-jarige man, die ook bij het conflict betrokken was, raakte eveneens gewond. Hij is ter plaatse door de ambulance behandeld. Later op de dag werd duidelijk dat er een derde slachtoffer was, een 22-jarige man. Hij raakte gewond tijdens het conflict en liep een hoofdwond op. Deze man is op eigen gelegenheid naar het ziekenhuis gegaan voor behandeling.

Arrestatie en onderzoek

In de directe omgeving van het incident heeft de politie een 26-jarige man gearresteerd op verdenking van betrokkenheid bij het steekincident. Deze man is, net als de slachtoffers, woonachtig in Beekbergen. Hij is overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

Naast het verhoor van de verdachte zijn er meerdere getuigen op het terrein gehoord over het conflict, de mishandeling en het steekincident. Specialisten hebben forensisch onderzoek uitgevoerd in en rondom het vakantiehuisje waar het incident plaatsvond. Het onderzoek wordt de komende dagen voortgezet.