Inbraak bij Bedrijven aan de Fauststraat in Apeldoorn

4 maanden geleden gepubliceerd

Op 2 november 2023 vond er een inbraak plaats bij een bedrijfsgebouw aan de Fauststraat in Apeldoorn. De man, die goed was vermomd, wist binnen te komen door een niet goed afgesloten toegangsdeur.

De Inbraak

Eens binnen, stond de inbreker voor een afgesloten tussendeur die toegang gaf tot de verschillende kantoorruimtes. De man beschadigde de deur zodanig dat deze open ging. Hierna doorzocht hij meerdere ruimtes en stal hij twee laptops en een camera.

De man had zichzelf goed vermomd. Hij had zijn capuchon met bontkraag ver over zijn hoofd getrokken. Omdat de man vermomd was, is zijn identiteit nog onbekend.

Oproep voor Tips

Er wordt een oproep gedaan aan het publiek voor informatie over deze zaak. Als je denkt te weten wie deze man is, wordt je verzocht contact op te nemen. Er is ook een video beschikbaar met bewegende beelden van de inbreker.

Om anoniem te blijven bij het geven van een tip, kan er contact worden opgenomen met Meld Misdaad Anoniem. Dit is een onafhankelijk meldpunt en niet van de politie. Jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.