Twee verdachten aangehouden na steekpartij aan Hofveld in Apeldoorn

Normal aanhouding boeien001

Bij een steekpartij aan het Hofveld in Apeldoorn is zaterdagmiddag een gewonde gevallen. Het slachtoffer is een jongen van 18 jaar uit Apeldoorn, hij moest behandeld worden in het ziekenhuis. Twee verdachten hebben zich later op de dag op het politiebureau gemeld. Ze zijn beiden aangehouden.

Op straat ontstond er een conflict tussen twee groepjes jongeren. Tijdens dat conflict heeft een van de verdachten vermoedelijk met een mes een van de anderen gestoken. De verdachten die zijn aan gehouden zijn 18 en 19 jaar oud en komen uit Apeldoorn. Ze zitten nu vast voor verder onderzoek. Uit het onderzoek moet blijken wat de aanleiding voor het geweld was.

Hebt u iets gezien van de steekpartij of het conflict dat hieraan vooraf ging? En hebt u nog niet met de politie gesproken? Bel dan vandaag nog via 0900-8844 om uw informatie over de zaak te delen.

Adverteren op DeApeldoornse.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op DeApeldoornse.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Apeldoorn
17:47

17° C

Zwaarbewolkt

2.06 km/h

78%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief