Twee gesignaleerde verdachten aangehouden in Apeldoorn

Normal 15121381050 da93d6f6b9 k

De politie heeft een 20-jarige man uit Apeldoorn aangehouden. De man wordt verdacht van betrokkenheid bij de schietpartij aan het Markerichtersveld in Apeldoorn op 20 juli 2020. Daarnaast werd de man gezocht door de Belgische politie en stond hij als bekende overlastgever bekend in Apeldoorn.

De man kon afgelopen woensdag in een lopende actie worden aangehouden. Hij zit vast en de politie doet verder onderzoek naar zijn rol bij het schietincident.

Nog een aanhouding

In dezelfde actie kon ook een 26-jarige man uit Apeldoorn worden aangehouden. Ook deze man werd gezocht door de Belgische politie. Deze man heeft verder geen rol in het onderzoek naar de schietpartij. Wel stond hij eveneens als bekende overlastgever bekend in Apeldoorn.

Hoge prioriteit

Afgelopen 20 juli kwam er iets na 02:00 uur een melding binnen van de schietpartij aan het Markerichtersveld. Eerder werden er al twee personen aangehouden van 20 en 21 jaar uit Apeldoorn. Deze personen zitten niet meer vast, maar zijn nog wel aangemerkt als verdachten. Er vielen geen gewonden bij het inicdent, maar de politie neemt de zaak erg hoog op.

Melden

Meldingen zijn van grote waarde voor de politie. Alle tips worden uiterst serieus genomen. Ziet u een verdachte situatie of heeft u informatie over een situatie die u niet vertrouwt? Geef deze informatie altijd door aan de politie. Uw melding telt! Hebt u informatie over dit schietincident of heeft u iets gezien of gehoord en heeft u deze informatie nog niet gedeeld met de politie? Dan vragen wij u dat alsnog te doen. Melden kan uiteraard via 0900-8844. Liever anoniem melden? Dat kan natuurlijk ook via MeldMisdaadAnoniem: 0800- 7000.

Adverteren op DeApeldoornse.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op DeApeldoornse.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Apeldoorn
06:49

17° C

Zwaarbewolkt

2.06 km/h

78%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief