Trombosestichting viert 45-jarig bestaan met speciale sokken

Normal sokken

De feestdagen staan alweer bijna voor de deur. Mocht u nog op zoek zijn naar een verrassend cadeau, geef dan de Trombosestichting sokken! De sokken zijn ontworpen door de 19-jarige Robin Marks, die zelf meerdere longembolieën heeft gehad. Eerder dit jaar deed ze mee aan onze ontwerpwedstrijd, waar haar ontwerp werd uitgekozen.

Robin: “Begin dit jaar ben ik op de spoedeisende hulp terecht gekomen en bleek ik longembolieën te hebben wat een grote indruk op mij heeft achtergelaten. Op deze manier ben ik in contact gekomen met de Trombosestichting. De ontwerpwedstrijd is voor mij een manier om iets terug te doen voor de stichting en een streep te zetten achter een wat moeilijke periode.”

Met de aankoop van deze sokken draagt u bij aan trombose onderzoek. Kortom, zoekt u nog een leuk cadeau voor uw familie, vrienden, collega’s, iemand anders óf voor uzelf? Koopt u dan de Trombosestichting sokken: voor een warm gevoel, letterlijk én figuurlijk! De sokken zijn te bestellen via onze webwinkel.

Meer over trombose

Per dag krijgen 83 mensen een veneuze trombose, bijvoorbeeld in hun been, arm of longen. Hier overlijden 3 mensen per dag aan. Ook veel hart- en herseninfarcten worden veroorzaakt door trombose. Dit treft ruim 200 mensen per dag, 40 hiervan overlijden. Snelle herkenning is daarom belangrijk zodat ernstige gevolgen voorkomen kunnen worden. De Trombosestichting Nederland stimuleert en financiert wetenschappelijk onderzoek naar trombose en geeft voorlichting over de risicofactoren, het herkennen en de behandeling ervan.

Dit artikel verscheen eerst op Nederland Actueel

Adverteren op DeApeldoornse.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op DeApeldoornse.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Apeldoorn
01:58

17° C

Zwaarbewolkt

2.06 km/h

78%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief