Politie zoekt getuigen bij onderzoek overleden vrachtwagenchauffeur A1 Ugchelen

Normal logo politie op dienstauto
Afbeelding: Politie

De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een passantenonderzoek uitgevoerd op de parkeerplaats Bruggelen langs de A1 nabij Ugchelen. Dit passantenonderzoek is onderdeel van het TGO dat is ingezet om onder andere de doodsoorzaak van de vrachtwagenchauffeur vast te stellen. De 47-jarige man werd zondagavond 25 oktober 2020 rond 21.30 uur aangetroffen op de parkeerplaats op de A1. De politie is op zoek naar getuigen.

Getuigenoproep

De politie is op zoek naar mensen die iets gezien hebben dat met deze zaak te maken kan hebben. Concreet heeft de politie de volgende vragen voor mensen die nog niet met de politie hebben gesproken.

  • Wie is er in de periode tussen vrijdag 23 oktober 19.00 uur en zondagavond 25 oktober 21.30 uur op deze parkeerplaats geweest?
  • Heet u iets opvallends gezien in of rondom de vrachtwagen in het weekend van 25 oktober jl.?
  • Heeft u personen in of rondom de vrachtwagen gezien?
  • Heeft u informatie die het politieonderzoek verder kan helpen?

Roze in blauw

Het is bekend dat deze parkeerplaats langs de A1 ook bekend staat als plek waar mannen elkaar ontmoeten. Wanneer u behoefte heeft aan een gesprek of informatie wilt delen met iemand van de politie die uit de LHBTIQ+ gemeenschap komt kunt u via mail of telefonsich contact opnemen met de collega’s van Roze in Blauw: 088-169 1234  (24/7).

Voor meer informatie over Roze in blauw: https://www.politie.nl/themas/roze-in-blauw.html

Contact

Informatie over dit onderzoek kunt u delen via 0900-8844. Ook kunt u vertrouwelijk informatie geven via Team Criminele Inlichtingen 06-13089082 of BEL M (misdaad anoniem) 0800-7000

Adverteren op DeApeldoornse.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op DeApeldoornse.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Apeldoorn
07:20

17° C

Zwaarbewolkt

2.06 km/h

78%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief