Inbraak in bedrijfspand aan Prins Willem Alexanderlaan in Apeldoorn

7 maanden geleden gepubliceerd

Twee mannen hebben ingebroken in een bedrijfspand aan de Prins Willem Alexanderlaan in Apeldoorn. Uit het gebouw, waar meerdere bedrijven een kantoorruimte huren, hebben ze onder meer laptops gestolen. De politie is op zoek naar de daders en roept getuigen op zich te melden.

Inbraak op regenachtige maandagavond

De inbraak vond plaats op een regenachtige maandagavond in juli. De twee mannen waren ongeveer een half uur in het gebouw. Ze hadden een hoodie over hun hoofd getrokken en hun gezicht deels afgedekt. Camerabeelden tonen hoe ze het gebouw verlaten met een aantal gevulde tassen. De volgende ochtend bleek dat bijna alle deuren in het gebouw waren opengebroken.

Gestolen spullen

Uit het gebouw zijn onder meer zestien laptops en enkele smartphones gestolen. De dieven verlieten het pand zonder zich te haasten.

Oproep aan getuigen

De politie roept getuigen op zich te melden. Mensen die de mannen herkennen aan hun postuur en manier van lopen, of andere informatie hebben over de inbraak, worden gevraagd contact op te nemen. Er is een video van de inbraak beschikbaar.